• Slide title

    Chark-SM

    Button
  • Slide title

    Write your caption here
    Button
  • Slide title

    Write your caption here
    Button

Chark-SM 2022

I  slutet av oktober 2022 anordnades årets Chark-SM i Eriksbergshallen i Göteborg. Chark-SM har anordnats vartannat år sedan 2002, på grund av de senaste årens pandemiläge uteblev tävlingen 2020, men i år var det dags för återkomsten och det med ett brak, över ca 700 tävlande charkuterier i 17 klasser gjorde årets upplaga till den största till dato.


I år slogs många rekord, aldrig har så många företag deltagit i tävlingen där charkuterierna bedöms enligt tydliga kriterier av en domarpanel och delar utefter det guld, silver och bronskvalitet. Efter en blek insats av DennFood 2018 tog vi till vara på de omfattande omstruktureringarna vi gjort under de senaste 12 månaderna med utvecklade produkter, nya leverantörer och en högre kvalitetsgaranti.


Vi valde i år att ställa upp med nio stycken produkter och nog belönades det hårda jobb hela vårat team har lagt ner med inget mindre än sex guldutmärkelser.

Vi är fantastiskt stolta över de produkter vi förmedlar till våra kunder och ser fram emot fortsatt goda relationer, kvalitet och utveckling.


Guldutmärkelser:

-Högrevshamburgare

-Stekfläsk rimmat

-Cheesy Devil 120 gram

-Käsewurst med timjan 120 gram

-Lammkorv med grana padano 120 gram

-Högrevskorv med rökig hetta 120 gram


Share by: