0 kr

Nyheter

2020-08-07 12:00:00

Sommaren lider sakta mot höst och trots situationen vi alla fortfarande befinner oss i är kreativiteten något vi har gott om i vår fabrik i Mölnlycke.

Till följd av att våren och sommaren utformat sig som den gjort, har vi givit oss tiden att skifta fokus till att finjustera, skapa och utveckla nya som gamla produkter för att kunna erbjuda de bästa möjliga versionerna av våra produkter.

Vi har efter flera års vision nu lanserat vår egen webshop. Där har vi givits möjligheten att inte längre bara kunna erbjuda våra restaurangkunder fantastiska kött- och charkprodukter utan även privatpersoner. Beckegården, vårt eget varumärke där alla charkprodukter vi tillverkar säljs under, har även det smyglanserats och syns för tillfället på de produkter vi säljer genom webshopen. 

Nedanför finnes ett urval av de produkter vi jobbat med under året:

 

Vår senaste skapelse i två former - Iberico korv. Rå i hel längd och färdigrökt. Gjord på iberiskt kött och smaksatt med rökt anchochili, fermenterad vitlök och chipotle har denna korv en stark karakteristisk men mild smak. Användningsområdena tar stopp där fantasin inte längre räcker.

*säljs ej som på bild i kringla

 

En av sommarens nyhet har varit västkustarn, vår tolkning av svensk sommar i en korv. Fylld med västbottenost, anis, kummin för att nämna några.   

  Torkade, färska och rökta korvar av alla dess slag. Vår egen tolkning av gyulaikorv, ölkorvar med smaker av vitlök, chili och cabanossy, spansk rå chorizo samt rökta korvar fullproppade med allt från vårt egenrökta bacon till cheddarost fyllda med grovmalen svensk fläskkarré. Unikt

  

Hängmörad svensk entrecote som vi gör själva. På hyllan finns även ryggbiff.

 

Tomahawkstek av märket Scotch Prime från Skottland.  

 

Förutom charkprodukter har vi även breddat vårt premiumsortiment. Svenskt lokalslaktat kött, ibericokött, scotch prime, grain fed detaljer och massa mer.

 

Ni kan följa oss på Facebook och Instagram där vi uppdaterar dag för dag.

 

2020-06-08 00:00:00

Vi på DennFood vill tacka Er för ett fantastiskt samarbete under 2019 och hoppas att vi får fortsätta att samarbeta med Er 2020.

I år precis som många tidigare år, istället för julklappar, donerar vi pengar till välgörenhet men inför 2020 har vi tagit det engagemanget lite längre. Det är med stolthet vi kommer att vara lagsponsor till Team Rynkeby Göteborg hela 2020.

Vilka är då Team Rynkeby?

Team Rynkeby är en organisation som med stort engagemang och glöd samlar in stora belopp till framförallt Bancancerfonden och Barnhjärnfonden. Team Rynkeby är aktiva i hela Norden samt i några andra europeiska länder och består av 57 lag, 2100 cyklister och 550 medhjälpare. Precis som namnet anger har de en stark anknytning till Rynkeby food i Danmark och för oss svenskar är namnet mest förknippat med juice.

2019 samlade hela Team Rynkeby ihop ca 115 miljoner genom sin 120 mil långa cykelresa till Paris, en cykelresa som genomförs av ideella, friviliga personer. Dessa 115 miljoner har i sin tur donerats till organisationer som hjälper barn med allvarliga sjukdomar.

Med denna sponsring till Team Rynkeby Göteborg är vi stolta över att få vara en del av de 40 miljoner kronor Team Rynkeby Sverige skänker till Barncanserfonden och Barnhjärnfonden varje år.

På www.team-rynkeby.se kan ni läsa mer om detta fantastiska projekt, personerna bakom och även se vilka som sponsrar. Det går även att följa Team Rynkeby Göteborg på sociala medier.

 

www.team-rynkeby.se

www.facebook.com/teamrynkebygoteborg

www.instagram.com/teamrynkebygoteborg

 

2020-06-08 00:00:00

En milstolpte i DennFoods historia har idag skapats!

Efter mycket jobb och slit för att kunna få detta certifikat, är vi så glada att vi idag kan börja skapa och producera flera av våra unika produkter under symbolen Ekologiskt.

Nu väntar en spännade framtid för DennFood och givetvis våra kunder, vi kan nu utveckla ett flertal av våra unika produkter till att bli Ekologiska och även en ny marknad öppnar sig för DennFood, där vi kommer att vara med och skapa framtidens produkter för HORECA, Grossister och Dagligvaruhandeln.

 

Certifikat

 

2018-05-18 00:00:00

Den 17/5 var DennFood AB inbjudna av Slow Food Göteborg, för att hålla ett föredrag om korvarna vi tillverkar för Würst och vårt samarbete som vi har tillsammans med Marijan Kucinski ägaren av Würst.

Presentationen ägde givetvis rum på Würst inför medlemmarna på Slow Food och ordförande Anne Ljungdahl.

Efter presentationen tilldelade Anne Ljungdahl, Slow Food´s utmärkelse till Lotta (DennFood AB)och Marijan (Würst) för att driva sina verksamheter i Slow Foods anda.

Om du är intresserad av Slow food Göteborg och vad dom står för?.

Titta gärna in på deras hemsida.

www.slowfoodwest.se

 

2018-02-14 00:00:00

Ett stort grattis till Würst och till den fina utmärkelsen!

Vi på DennFood är stolta över att få vara en del av er framgång genom att produccera korvarna exclusivt för Würst!.

Vi kommer att skapa fler nya spännade korvar framöver tillsammans med Würst, men vill ni testa deras meny så vänta inte med att boka ett bord redan nu!

www.wurst.se

Würst

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.