0 kr

Vad har hänt på DennFood?

2020-08-07 12:00:00

Sommaren lider sakta mot höst och trots situationen vi alla fortfarande befinner oss i är kreativiteten något vi har gott om i vår fabrik i Mölnlycke.

Till följd av att våren och sommaren utformat sig som den gjort, har vi givit oss tiden att skifta fokus till att finjustera, skapa och utveckla nya som gamla produkter för att kunna erbjuda de bästa möjliga versionerna av våra produkter.

Vi har efter flera års vision nu lanserat vår egen webshop. Där har vi givits möjligheten att inte längre bara kunna erbjuda våra restaurangkunder fantastiska kött- och charkprodukter utan även privatpersoner. Beckegården, vårt eget varumärke där alla charkprodukter vi tillverkar säljs under, har även det smyglanserats och syns för tillfället på de produkter vi säljer genom webshopen. 

Nedanför finnes ett urval av de produkter vi jobbat med under året:

 

Vår senaste skapelse i två former - Iberico korv. Rå i hel längd och färdigrökt. Gjord på iberiskt kött och smaksatt med rökt anchochili, fermenterad vitlök och chipotle har denna korv en stark karakteristisk men mild smak. Användningsområdena tar stopp där fantasin inte längre räcker.

*säljs ej som på bild i kringla

 

En av sommarens nyhet har varit västkustarn, vår tolkning av svensk sommar i en korv. Fylld med västbottenost, anis, kummin för att nämna några.   

  Torkade, färska och rökta korvar av alla dess slag. Vår egen tolkning av gyulaikorv, ölkorvar med smaker av vitlök, chili och cabanossy, spansk rå chorizo samt rökta korvar fullproppade med allt från vårt egenrökta bacon till cheddarost fyllda med grovmalen svensk fläskkarré. Unikt

  

Hängmörad svensk entrecote som vi gör själva. På hyllan finns även ryggbiff.

 

Tomahawkstek av märket Scotch Prime från Skottland.  

 

Förutom charkprodukter har vi även breddat vårt premiumsortiment. Svenskt lokalslaktat kött, ibericokött, scotch prime, grain fed detaljer och massa mer.

 

Ni kan följa oss på Facebook och Instagram där vi uppdaterar dag för dag.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.