0 kr

 

VÄLKOMMEN TILL


 DennFood´s vision är simpel – att förse en bredare marknad med kött- & charkprodukter

som präglas av äkta hantverk och hög premiumkvalité, gjorda med kärlek.

 

VÅR HISTORIA

Dennfood är ett modernt familjeägt kött- och charkföretag med anor från 1952. Vad som började i en liten lokal på Linnégatan, en vända via Hisingen, ligger vår fabrik idag sedan 2008 i Mölnlycke cirka 10 minuter från centrala Göteborg.

Idag drivs företaget med ledning av syskonen Jonas och Lotta som är den andra generationen i ledet. Nästa generation finns redan på plats tillsammans med totalt 14 passionerade medarbetare beståendes av familjemedlemmar, släkt och nära vänner. Att vi är en minst sagt familjär arbetsplats, är underdrift.

Med hjälp av vår kärlek och passion till yrket har vi som vision om att gå mot ett mer hållbart och modernare samhälle där vi vill bidra till att ändra på synen till innebörden av hög kvalitét på kött och det traditionella hantverket.

 

 

 

VAD VI STÅR FÖR 

Vårt utbud bygger på ett premiumsortiment med en vision om att förse en bredare marknad med moderna högkvalitativa kött- och närproducerade charkprodukter. Vi sätter goda relationer till kunden och produkter av högsta kvalitét med bästa omtanke och service i fokus 

Vi ser våra kunders behov och de ser vårt brinnande engagemang för deras.

Vi erbjuder dig som kund en trygg samarbetspartner med långsiktiga relationer i fokus som både är gynnsamma ekonomiskt och kvalitativt. Till oss ringer man med samma känsla som att prata med en närstående person. Att korrespondens sker huvudsakligen över telefon eller i verkligheten är en självklarhet för oss, just för att leverera de bästa möjliga önskade produkterna. För oss är ingen fråga, specialprodukt eller leverans för komplicerad.

Värdet i en god relation och en försäkran om djurens välmående och kvalité går för oss före d

 

et billigare alternativet, därför väljer vi enbart ut våra leverantörer noggrant.

Med miljön som vårt primära fokus är våra produkter närproducerade i Mölnlycke utan onödiga tillsatssämnen. Vi samarbetar till största möjliga mån med svenska gårdar i Brålanda och Vetlanda. De detaljer vi inte kan få där ifrån importerar vi från utvalda länder tillsammans med erfarna leverantörer. Noggrant och påläst väljer vi de gårdar där djuren levt och betat frigående enbart på naturliga foder.

 

 

Vårt långsiktiga arbete 

Vi arbetar kontinuerligt med att skapa en trygg arbetsmiljö med rätta arbetsvillkor och kollektivavtal för våra anställda samtidigt som vi aktivt minskar vår miljöpåverkan, allt för att bli ett mer hållbart företag för framtiden.

Förutom en ökad lokal handel och minimering av import använder vi miljögodkända kylbilar för leveranser. Med hjälp av vår självförsörjande fastighet med miljömärkt el använder vi oss av moderna energisnåla maskiner som vi nyttjar i tillverkningsprocessen med hjälp av så lite onödiga tillsatser som möjligt för att skapa färdiga kvalitativa produkter.

Vi lägger en stor tyngd i att minska emballageförbrukning genom att vi nyttjar oss av retursystem samt att vi genom en gedigen svinnhantering låter ytterst lite rest- och slaggprodukter gå till spillo.

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.