0 kr
  •  

     

    Handla 

    ''mer än bara en grossist''

 

DennFood AB skall till kunder tillhandhålla rätt varor till rätt kund i rätt tid. Vi skall stå upp för de krav och förväntningar som våra kunder ställer på sina leverantörer i form av låg miljöbelastning, säkra produkter samt den kvalitet våra kunder förväntar sig.


För att leva upp till de höga kraven på miljötänk som marknaden kräver sätter DennFood AB leveranssäkerhet, bra lagerhållning, alternativa emballagematerial, produktkännedom, kunskap och kundrelationer i första ledet.


DennFood AB skall på bästa sätt bidra till så liten miljöpåverkan som möjligt genom att minska och effektivisera transporterna samt utbilda personal och förare av fordonen.


DennFood AB lägger stor vikt vid att minska energiförbrukningen i fastigheten på ett effektivt sätt samt stor medvetenhet i avfalls -och svinnhantering. Bland annat värmer vi upp vår fastighet med hjälp av återvunnen energi från kyl och frysanläggningen.


Tillsammans med våra kunder och leverantörer skall vi medverka till att minska belastningen på miljön och följa den lagstiftning som finns.

Dennfood AB är även REPA ansluten.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.